Kylpyhuoneremontit ammattitaidolla Porissa, Nakkilassa sekä muualla Satakunnassa

Remonttipalvelut joustavasti Satakunnan seudulla

Rakennus RakHa Tmi on etevä remonttifirma, jolta erilaiset remontit luonnistuvat ammattitaidolla. Pystymme tekemään kaikenlaiset kodin remontit niin sisälle kuin uloskin, ja toki remontoimme mielellämme myös esim. liiketiloja tai muita kiinteistöjä. Olipa kyseessä kylpyhuoneremontti, uusi keittiö tai vaikkapa talosi ulkovuorauksen uusiminen, voit luottaa meihin. Tähtäimenämme on aina asiakkaan 100% luottamus ja tyytyväisyys toimintaamme. Kerro meille, minkälaista remonttipalvelua tarvitset – suunnitellaan yhdessä toiveidesi mukainen remontti!

Erityis­osaamisena kylpyhuone­remontti & märkätila­remontit

Remonttihommissa olemme erikoistuneet kylpyhuoneremontteihin sekä muihin märkätilaremontteihin. Nämä remontit aiheuttavat useimmiten päänvaivaa, sillä kosteiden tilojen remonttien kanssa tulee olla erityisen huolellinen. Miksi siis valita meidät? Meillä on kymmenien kylpyhuoneremonttien kokemus sekä tietysti ammattitaitoa; kaikki vaaditut luvat, pätevyydet ja sertifikaatit löytyvät, jotta vesieristystyöt ja muut märkätilaremontteihin liittyvät työvaiheet toteutetaan varmasti oikein.

Turku ja Tampere ovat myös palvelu­aluettamme

Remonttifirmamme sijaitsee Nakkilassa, josta pääsemme kätevästi palvelemaan mm. Porin ja Rauman seutujen asiakkaita. Tarpeen mukaan teemme hommia myös kauempanakin; esimerkiksi Turku ja Tampere ovat meidän mielestämme lähellä, joten soita ihmeessä vähän kauempaakin!

Muistathan, että meiltä saat myös kattavat rakennuspalvelut.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kun teetät remontti- tai kunnossapitotöitä kotiin tai vapaa-ajan asunnolle, voit vähentää osan kuluista verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Tarkemmat tiedot vähennyksen suuruudesta ja muista yksityiskohdista löydät Verohallinnon sivuilta.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää palveluista, pyydä tarjous työstä tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
VTT Sertifikaatti