Kattoremontti nyt edullisesti mm. Nakkila–Rauma–Pori-alueelle 

Palvelemme niin remonttikohteissa kuin uudisrakennuksilla 

Toteutamme kattoremontit kaikenlaisiin kohteisiin, joten olipa kyseessä omakotitalon, taloyhtiön, maatalousrakennuksen, toimitilan tai jonkin muun kohteen kattoremontti, pyydä ihmeessä meiltä tarjous! Pyrimme laatimaan kilpailukykyisen tarjouksen kohteellesi. Sijaitsemme Nakkilassa, mutta teemme kattoremontteja myös muualla Satakunnassa, kuten Raumalla ja Porissa, sekä tarpeen mukaan Varsinais-Suomessa. Toteutamme kattotöitä myös uudisrakennuksilla. 

Kattoremontti vain parhaista materiaaleista

Hyödynnämme kattotöissä taattua Jaakko-tuotteen laatua – profiilipellit ovat kestäviä, näyttäviä ja CE-merkittyjä. Värivaihtoehtoja riittää, samoin profiileissa (lukkosauma, tiilikuvioitu, perinteinen aaltolevy jne.) on valinnanvaraa. Myös takuut ovat kotimaisessa tuotteessa mukavan pitkiä. Sadevesikouruissa ja kattoturvatuotteissa kumppaninamme toimii toinen kotimainen valmistaja, Sadex.

Entä julkisivut?

Teemme myös julkisivuremontteja, joten pyydäthän meidät paikalle arvioimaan tilanteen. Voimme toteuttaa samalla kertaa niin julkisivuremontin kuin kattoremontin. Silloin voimme tarjota kokonaisuudelle mukavan tarjouksen. Yhtä aikaa tehtävä remontti pistää paikat kukoistukseen, lisää rakennuksen käyttöikää ja nostattaa tietenkin kiinteistön arvoa.

Pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille!

Kartoitamme kattosi kauttaaltaan ja annamme korjausehdotuksen sen mukaan. Samalla saat myös tuntuvan tarjouksen kattoturvatuotteistamme sekä sadevesikouruistamme. Kanssamme asioit varsin helposti, sillä kattavan kokemuksemme myötä voimme tarjota kattoremonttiisi helpon avaimet käteen -toteutuksen. Ja jos on tarvetta vielä kartoittaa myös julkisivun kunto, annamme mielellämme oman asiantuntevan panoksemme myös siihen. Ota yhteyttä!

Kattoremontista kotitalousvähennystä

Kun lasket kattoremonttisi kokonaiskustannuksia, muistathan myös kotitalousvähennyksen. Kotitalousvähennystä on mahdollista saada saneerauskohteisiin (ei uudisrakentamiseen) mm. oman kodin, vapaa-ajan asunnon sekä vanhempien ja isovanhempien kotiin. Verovähennys lasketaan työn osuudelle. Tarkempaa tietoa saat Verohallinnon sivuilta.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää palveluista, pyydä tarjous työstä tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
VTT Sertifikaatti